Letselschade
Het geeft veel voldoening om slachtoffers van ongevallen bij te staan.

LETSELSCHADE

Claim smartengeld met een eigen letselschade-advocaat

Een auto-ongeluk waarna u twee jaar moet revalideren en studievertraging oploopt? Een bedrijfsongeval waardoor u een tijd arbeidsongeschikt bent? Een medische fout waardoor u voor de rest van uw leven gehandicapt bent? Sta in uw recht, samen met advocaat Rachel Leclercq, specialist op het gebied van letselschade. Als u nu belt, gaat zij binnen drie dagen met u in gesprek. Heeft een schadeclaim indienen zin in de ogen van dé letselschade-expert van Zuid-Limburg? Dan gaat mr. Rachel Leclercq direct voor u aan de slag. In vrijwel alle gevallen lukt het haar om een regeling te treffen, waardoor een langslepende rechtszaak niet nodig is.

Letselschade en kosten

Hebt u letselschade en een ander is daarvoor aanprakelijk, dan hebt u recht op een vergoeding voor de kosten die u maakt. De kosten die voortvloeien uit blijvende of tijdelijke arbeidsongeschiktheid, de kosten omdat u niet meer zelfstandig uw huishouden kunt doen, omdat er studievertraging ontstaat of u een promotie misloopt. Al dat geld kunt u in de meeste gevallen verhalen op de veroorzaker van de gebeurtenis. Als er letsel is, hebt u bovendien recht op smartengeld. Smartengeld is een financiële vergoeding ter compensatie van verdriet, pijn en ellende die u ervaren hebt door wat u overkomen is.

Specialist in letselschadezaken

Rachel Leclercq is specialist op het gebied van letselschade en behartigt al sinds 1996 de belangen van letselschadeslachtoffers in Zuid-Limburg en met name Heerlen en omgeving. En dat telt. Want een ander aansprakelijk stellen, betekent over het algemeen dat u een grote verzekeringsmaatschappij tegenover u treft die de andere partij vertegenwoordigt. Die verzekeraar is een geslepen tegenstander die zeker zal proberen de schadevergoeding zo laag mogelijk te houden. Met mr. Rachel Leclercq hebt u een ervaren expert naast én achter u staan, zodat u de strijd met de verzekeraar met vertrouwen aan kunt gaan.

Gratis hulp bij letselschade

Een advocaat inschakelen is over het algemeen een kostbare zaak. Bij letselschade is echter de kans groot dat er voor u geen kosten aan verbonden zijn. Het eerste gesprek is sowieso helemaal gratis. Onze letselschade-expert schat daarbij in of de tegenpartij voor de kosten zal moeten opdraaien. De kosten die samenhangen met uw letsel én de advocaatkosten. Als de tegenpartij een schadevergoeding betaalt, dan is die 100 procent voor u. U bent ons niets verschuldigd, ook geen percentage; de kosten voor onze bijstand betaalt uw tegenpartij. Lees bij de Veelgestelde vragen letselschade meer over de kosten van een letselschadezaak.

Lees ook de veelgestelde vragen letselschade of neem nu contact op voor een gratis eerste gesprek over de mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.