ADVOCATEN

Rachel Leclercq-Hamers | Letselschade

Rachel Leclercq voltooide haar rechtenstudie in 1995 aan de Universiteit Maastricht. In het kader van deze studie studeerde ze tevens een jaar aan de universiteiten van Turijn en Trento.

Na haar afstuderen werkte Rachel als jurist op de letselschadeafdeling van een grote rechtsbijstandverzekeraar in de Randstad. In 1998 keerde ze terug naar Zuid Limburg en werd beëdigd tot advocaat.

In 2002 voltooide ze de specialisatieopleiding “Personenschade” aan de Grotius Academie. Ze is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten “LSA” en de Werkgroep Arts Advocaten (WAA).

Per 1 augustus 2010 startte zij samen met Dorena Gulpers een eigen advocatenkantoor in Heerlen met als insteek het verlenen van gespecialiseerde rechtshulp op een betrokken, gedreven en deskundige wijze.

De praktijk van Rachel omvat schade en aansprakelijkheid, letselschade, verzekeringsrecht en verkeersstrafrecht.

“Het geeft veel voldoening om slachtoffers van ongevallen bij te staan. Ik heb een sterk rechtvaardigheidsgevoel en vanuit dit kader strijd ik graag voor mijn cliënten tegen grote verzekeraars. Ik probeer steeds het beste resultaat voor hen te behalen.”

Reacties zijn gesloten.